Scienta nova overgenomen door FSC (Food Safety Consultancy)

Op 20 november 2019 is overeenstemming bereikt tussen Scienta nova te Raalte en Food Safety Consultancy (FSC) te Wijhe over de overname van alle activiteiten en personeel per 1 januari 2020.

De eigenaar van Food Safety Consultancy, Bort Willem van der Veen, heeft ruime ervaring met de voedselveiligheid binnen de voedingsmiddelenindustrie, fastfoodsector, ingrediënten en inspecties. Hij is gecertificeerd FSSC 22000 lead auditor. Hij kan als geen ander ‘QESH/KAM manager food industry’ opleidingen aanvullen met praktische zaken uit het werkveld.

IJsbrand Velzeboer van Scienta nova zal één jaar als adviseur bij FSC verbonden zijn en een deel van de lessen blijven verzorgen om een goede overdracht mogelijk te maken. Intussen zal het vijfde boek over voedselfraude voltooid worden dat als werktitel heeft: ‘De witte leugens op mijn bord’.

Graag wens ik het nieuwe team van FSC een goede voortzetting en net zoveel werkplezier toe als ik de afgelopen 20 jaar in dit mooie vakgebied heb mogen beleven.

IJsbrand Velzeboer

Met een ferme ‘handshake’ neemt Bort Willem van der Veen de stok over van IJsbrand Velzeboer

Geef een reactie