2404 Opleiding Voedingsmiddelentechnologie gaat in juni weer van start

 

Deze maand is de inschrijving gestart van deze unieke en intensieve opleiding die op 11 en 12 juni 2024 van start gaat. Wij zitten met z’n allen in het meest unieke plekje van Rotterdam, de Van Nelle Fabriek: Het theehuis helemaal bovenin. Deelnemers die zich vervelen kunnen genieten van het schitterende uitzicht dat zich uitstrekt van Brielle tot aan Den Haag. De opleiding is zeker blik verruimend te noemen. Download de brochure met inschrijfformulier op de volgende link: https://www.scientanova.com/opleidingen/

Het hoofddictaat omvat maar liefst 250 pagina’s en zeker geen suffige PPT handouts.
De lesstof omvat grondstoffenkennis, microbiologie (inclusief de WGS techniek), thermische processen, hygiënisch ontwerp en nog veel meer.
De lesstof is weer op vele punten bijgewerkt met ondermeer:

  • De befaamde voedselvergiftigingsmatrix
  • De perikelen rond de suikertaks
  • De nieuw ontdekte hoofdpijn stoffen van rode wijn
  • De recente aflatoxine problemen in West Afrika
  • De chemie van Champagne
  • Update over voedselfraude dossiers

Uniek aan deze opleiding is dat er levenslange garantie op de lesstof gegeven wordt. Regelmatig word ik door een oud cursist gebeld met een inhoudelijke vraag die betrekkelijk simpel beantwoord kan worden. Zo houd ik contact met mijn oud- leerlingen.

Dit ronde dak gaat eraf op 11 en 12 juni!
Een unieke opleiding op een iconische locatie in Rotterdam. Inschrijving is nu in volle gang.