2405 QA professional plus opleiding start op 18 juni!

 

Op 18 en 19 juni 2024 gaat het dak van het theehuis van de Van Nelle Fabriek er wéér af. Dan worden de beste QA professionals opgeleid die straks fluitend hun werk gaan doen. Zij gaan tijd overhouden en relaxed met de voeten op het bureau de talloze audits ondergaan. Heerlijk toch? In deze opleiding wordt de wensdroom snel werkelijkheid. Als je maar niet naar buiten kijkt want het uitzicht vanuit het theehuis is adembenemend te noemen.

Wat is uniek aan deze opleiding?
Hier worden veel tips en tricks uitgelegd om iedere QA manager te laten excelleren in haar of zijn vakgebied. Het dictaat is geheel bijgewerkt tot de laatste details toe van IFS-8 bijvoorbeeld. Wij leggen de vele instinkers bloot waarmee een malafide auditor zich probeert te bewijzen. Wij geven aan hoe de integriteit van de Certificerende instelling eenvoudig getoetst kan worden.

Dit staat op het menu:

  • Stimulering van ‘risk awareness’  bij productiemedewerkers
  • De PIA (Product Integrity Assessment)
  • De CRSD rapportages die ook voor kleine bedrijven er aan gaat komen. (Corporate Sustainability Reporting Directive)
  • De MVO risico beoordelingen
  • De soft skills van de professionele QA manager, zoals leidinggeven, slecht nieuws gesprekken voeren, effectief vergaderen.
  • De lesstof wordt altijd aangevuld met actuele thema’s zoals het gepruts met de Nutriscore, de suikertaks ontduiking, het drama van het rookaroma (inclusief ons laboratoriumonderzoek resultaten) en het herkennen van food fraud.

Wij werken met een dictaat dat meteen als naslagwerk dient. PowerPoint hand-outs worden namelijk dezelfde dag weggegooid.

Uniek aan deze opleiding is dat er levenslange garantie op de lesstof gegeven wordt. Regelmatig word ik door een oud cursist soms zelfs tijdens een audit gebeld met een inhoudelijke vraag die betrekkelijk simpel beantwoord kan worden. Zo houd ik contact met mijn oud- leerlingen.

Download de brochure met inschrijfformulier: https://www.scientanova.com/opleidingen/