QESH manager food industry

Deze splinternieuwe opleiding gaat op 8 februari en op 6 september 2018 van start.

Een intensieve 15 daagse opleiding voor diegene die zijn carrière wil uitbouwen naar QESHKAM manager:

  • Quality
  • Environment
  • Safety
  • Health

Er zijn veel factoren die voor heel veel stress kunnen zorgen op een QESH afdeling zoals:
Druk vanuit de directie om een geblokkeerde partij uit te kunnen leveren
Onaangekondigde audits van leveranciers, schemahouders of de overheid
Snel veranderende regelgeving
Afdeling verkoop die volgende week een nieuw product wil lanceren terwijl de etiketten nog niet gedrukt zijn.

Allemaal herkenbare situaties die ervoor kunnen zorgen dat de spanning op de afdeling tot het kookpunt kan stijgen.  Om je staande te kunnen houden als QESH/KAM manager in de voedingsmiddelenindustrie moet je stevig in je schoenen staan.
Al deze situaties worden uitgebreid behandeld en geoefend. Ook leggen wij de betekenis van het woord NEE uit. Dit moet goed geoefend worden, vooral als directie, verkoop of de NVWA in je nek zitten te hijgen. Opkomen voor jezelf en het bedrijf zijn twee succesfactoren van een goed functionerende QESH/KAM manager.
Lees de brochure op: flyer QESH-manager

De basis van de opleiding is een geschreven dictaat. Niet een verzameling Power point sheets. Dit wordt veel gebruikt als naslagwerk en het ondersteunt de lessen in hoge mate.

Charlie heeft geen QESH manager nodig. Hij waakt over de kwaliteit, zijn snackwagen ziet er milieubewust uit en de lekke band geeft het veiligheidsniveau weer waarmee hij werkt

Als je wil zien hoe intensief de opleiding is en welke onderwerpen aan bod komen lees dan de beknopte inhoudsopgave. (De echte inhoudsopgave omvat maar liefst 8 kantjes): inhoudsopgave 2 niveau