Opleidingen 2024

Ook dit jaar verzorgt Scienta Nova twee opleidingen in De Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Een inspirerende omgeving waar vroeger de Van Nelle koffie werd gebrand en niet te vergeten Van Nelle zware shag. Sinds 2014 behoort dit pand, dat in 2002 is gerenoveerd tot het Unesco wereld erfgoed. Heerlijke industriële nostalgie. Metalen deuren, enkel glas met onder de ramen dubbele 4 duims verwarmingspijpen zorgen ervoor dat de zorgeloze energetische uitstraling van vroeger in stand blijft.

Voedingsmiddelentechnologie
11 en 12 juni 2024 dinsdag en woensdag
12 en 13 december 2024
donderdag en vrijdag
Een korte intensieve 2 daagse opleiding die de voedselvaardigheid van de cursist aanzienlijk vergroot. De E-nummer lijst wordt behandeld maar ook het goed lezen van een voedsel etiket. Ik hoop ruim 50 jaar voedingsmiddelenplezier over te brengen naar de deelnemer die een grote hoeveelheid praktijkkennis over zich heen krijgt uitgestort.
Download de informatie en inschrijfformulier via onderstaande link:


QA professional Plus

18 en 19 juni 2024 dinsdag en woensdag
Dit is een tweedaagse intensieve opleiding bestemd voor iedereen die ‘iets’ met kwaliteit doet in de hele voedselketen. Vanaf de agrarische productie tot en met de maag van de consument die hopelijk niet ziek wordt van datgeen geproduceerd is. Er wordt veel aandacht besteed aan de randverschijnselen waar een QA manager mee te maken heeft, zoals de administratieve lasten, onredelijke audits en opkomende voedselveiligheids risico’s. Nieuw in dit geheel is de aandacht voor de soft skills zoals effectief leidinggeven, mailbeheer, leidinggeven en vergaderen. Hoe efficiënter die zijn, hoe meer werk door anderen verzet kan worden. Ook in deze opleiding veel illustraties en korte video’s die steeds de spijker op de kop weten te slaan.
Download de informatie en inschrijfformulier via onderstaande link:


Andere opleidingen

Er ligt veel lesmateriaal bij ons op de plank. Gespecialiseerd en gepersonaliseerd doordat deze vaak ‘inhouse’ gegeven wordt. Zo kiest een bedrijf dat apparatuur verkoopt voor hittebehandelingen zoals stomen, pasteuriseren of steriliseren voor de opleiding ’thermische behandelingen’. De verplichte jaarlijkse HACCP opleidingen die altijd inhouse plaatsvinden profiteren van zeer actueel lesmateriaal dat op maat gemaakt is voor het bedrijf.

# HACCP opleiding
# Hygiënisch ontwerp van procesapparatuur
# Herkennen van food fraud en misleiding
# Klantgericht werken
# Productaansprakelijkheid
# Microbiologie inclusief pathogenen
# Auditvaardigheden
# R&D, afdeling opzetten en effectief runnen
# Thermische processen, van pasteurisatie tot en met sterilisatie

Product technologieën:
Dit zijn handige en compacte opleidingen voor bedrijven voor een bepaalde sector. Een bakkerij hoeft niet te weten hoe Salami gemaakt wordt bijvoorbeeld.

  • Vlees
  • Visverwerking
  • Petfood technologie
  • Groenten en fruit technologie
  • Bakkerij en zoetwaren technologie
  • Dranken technologie
  • Zuivel technologie

Inschrijven?
Stuur een mail naar: IJsbrand.velzeboer@scientanova.com. Of stuur een What’s App bericht of SMS naar 0654656010
Je krijgt dan bericht van mij.

 

Geef een reactie