Opleidingen

Met ingang van 1 mei 2021 starten wij met een vernieuwd aanbod opleidingen in samenwerking met QAssurance in Rotterdam. Dit bedrijf heeft zich de laatste 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van ondersteunende software genaamd iMIS voor het goed functioneren van een kwaliteits zorgsysteem en daarmee ook de QA manager te ontlasten. De opleidingen zijn geïntegreerd in het software pakket van iMIS dat een zeer grote database bevat met allerlei relevante informatie die een QA manager food nodig heeft. Iedere cursist ontvangt gratis een toegangscode om gedurende 1 maand in het iMIS food compliance portal relevante informatie in de database op te zoeken.

Opleidingsmatrix voor 2021
Hierin zijn alle opleidingen samengevat met de prijzen, data, opleiders, beschikbaarheid en andere bijzonderheden.

Nieuwsgierigheid is de prikkel om veel te kunnen leren. Wij prikkelen de cursist in ruime mate met praktijkvoorbeelden

Dit zijn de opleidingen die QAssurance samen met Scienta Nova gaat verzorgen. Hierin staat alle informatie over de opleiding.

Corona proof? Natuurlijk!
Wij geven in een ruim lokaal de opleiding waar een grote pot met alcohol staat en doekjes. Wij houden ons verder aan alle wettelijk opgelegde beheersmaatregelen en nemen deze op in ons lesmateriaal. Handig voor de cursist die weer terug op het werk ermee kan gaan werken. 

Product technologieën:
Natuurlijk blijven wij de lessen verzorgen over de product technologieën. Deze opleidingen zijn maatwerktrajecten die zeer specifiek zijn voor het bedrijf.

  • Vlees
  • Visverwerking
  • Petfood technologie
  • Groenten en fruit
  • Bakkerij en zoetwaren
  • Dranken
  • Zuivel
  • Petfood processing

Belangstelling in een opleiding?
Gefeliciteerd!
Wij bieden alleen maar zeer recent lesmateriaal aan dat meestal geheel is bijgewerkt met daarin de relevante wetsteksten of referenties.
Iets wat de reguliere onderwijsinstellingen niet kunnen zeggen.

Bij ons raakt u niet uitgeleerd!

Stuur een email met daarin uw wensen en vragen.

IJsbrand Velzeboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *