Boeken

Door columns te bundelen ontstaat een boek. Zo eenvoudig lijkt dat. Er zijn inmiddels vier boeken verschenen die voedingsmiddelen als inhoudelijke rode draad hebben. Op luchtige wijze geschreven, levert dit licht verteerbare kost voor op het nachtkastje.

1e boek:  Of je worst lust! Uitverkocht!

2e boek: Bedorven eten lekker? Zeker weten! Uitverkocht!

3e boek: Dansen op zee met Urkers

Te bestellen door overmaking van €12,50 incl. verzendkosten. Over te maken naar IJ.Velzeboer NL93ABNA0562262296 onder vermelding van postadres en ‘Dansen op zee met Urkers’

4e boek: Ons voedselbombardement

Te bestellen door overmaking van €19,50 incl. verzendkosten. Over te maken naar IJ.Velzeboer NL93ABNA0562262296 onder vermelding van postadres en ‘Ons voedselbombardement’

5e boek: Leugens op mijn bord Verschenen op 22 februari 2022 om 14.22uur

Dit boek stelt de heimelijke watertoevoegingen aan onze voedingsmiddelen aan de kaak. Er worden steeds meer trucjes toegepast om de consument te beduvelen en de wetgeving laat daar alle ruimte voor open. Veel bedrijven zullen hun ontmaskering niet leuk gaan vinden zodra de consument met dit boek geleerd heeft om de voedingswaarde wijzer kritisch na te rekenen.

Het gebruik van palmolie is niet zonder gezondheidsgevolgen. De door raffinage ontstane chloopropanolen zijn door de EFSA erkend als genotoxisch en kankerverwekkend. De Maximale Residu Limieten (MRL’s) zijn schrikbarend hoog. 1mg/kg op oliebasis. Brr.

4 thoughts on “Boeken

 1. Ik zou graag het boek “Bedorven eten lekker? Zeker weten!” willen bestellen. Zijn er nog exemplaren voorradig?
  Welk bedrag kan ik dan naar welk rekeningnummer overmaken?

  groet
  Thomas Volman

 2. Beste Ijsbrand

  ik zie dat er weer een nieuw boekje is uitgekomen dat ik graag wil bestellen het gaat om Ons voedselbombardement kan je mij vertellen hoe ik dat kan bestellen.

  groet rene castien
  Hoofddorp

 3. Beste Rene, mijn ijverige oud leerling! Mijn boek kun je overal in de boekwinkel bestellen. Op onze site kun je het via Westerhof ook bestellen. Zie de link.

 4. hoi ijsbrand!
  ik zal met smacht ook het boek bestellen!
  kan niet wachten!.
  groet
  grobbie

  enkhuizen

Geef een reactie